Tima Világa

Ebay Wishlist / nyár

2018. május 31. - Tima84

tavaszi_wishlist.jpg

 

Évszakokra bontva állítok össze egy kis EBAY-es kívánságlistát tele mindenféle kisebb-nagyobb termékkel, cukisággal. A képre kattintva az termék Ebay-es oldalát meg is nyithatod.

Tovább

Rólam

3035ee63-f403-4d86-8b4c-5ed44cc63be1.jpeg

Nagyon régóta foglalkoztat a blogírás. Rengetegszer bele is kezdtem, de valahogy mindig alább hagyott a lelkesedésem. Nem szeretek semmit félgőzzel csinálni.

Rá kellett jönnöm, hogy egyre kevesebb ember szeret olvasni, vagy egyre kevesebb ideje van rá. Inkább átpörgetik az Instát, facebookot és.... ennyi. 

Ettől függetlenül, még ott van bennem egy halvány kis remény arra, hogy az írásaimmal talán segíthetek valakinek. 

 

Tovább

KOZMETIKUMOK avagy mit mivel vs mivel ne

pipa_jel.jpgstop-hi.png

 

 

 

SZABAD

NEM SZABAD

 

 

  • C-vitaminos szérum után rögtön nem jó hámlasztót használni, bár ebben nincs teljes egyetértés a szakértők között. Ami miatt (talán) nem javasolják sokan, hogy a C-vitaminos szérumuk pH-ja is olyan alacsony, mint a kémiai hámlasztóké.

  • C-vitamint reggel érdemes használni, mivel UV védő hatása van

Tovább

Gyors fejlődés a bőrápolásban

rutin17-18.jpg

Bevallom őszintén az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam magam, a rutinomat és ez természetesen sem a lelkemnek sem a bőrömnek nem tett jót.

Ettől függetlenül igyekeztem nyomon követni a változásokat a nagyvilágban. Az elmúlt évben egyre több-jobb termék látott napvilágot. Többek között Tindigo álomtermékei.

Őszinte leszek egy kicsit el is tévedtem az útvesztőben, mint régen, amikor tudatosan kezdtem vásárolni a bőrápolási termékeket.

A meglévő tudásomból próbáltam “próbálok” kiindulni, az alap hatóanyagok amikre szükségem van, és nagy általánosságban szerintem sokak így vannak ezzel.

Az elmúlt időszakban 2017 tél/tavasz ezekből a termékekből állt a rutinom.

Tovább
süti beállítások módosítása