Tima Világa

Nekem ÚJDONSÁG Revox

2021. január 21. - Tima84

60db1eaa-7fe1-49e9-bf25-1674182b6ecb.jpeg
Nekem abszolút újdonság ez a márka, pedig már pár éve kapható nálunk is a Revuele márka termékei. Amit érdemes tudni róluk 2009 óta vannak a piacon, a termékek többségét Franciaországban gyártják, és legfontosabb nem végeznek állat kísérleteket. 

Elvileg kapható Dm-ben Müllerben, ami azért egy nagyon jó pont.

Árak tekintetében meglehetősen pénztárcabarát!


Sok-sok izgalmas dolog van a palettájukon

- Niacinamide

- C vitamin 

- Salicylic acid

- Hyaluronic acid

- krémek, szérumok, stb....

Olvastam róla jobb - rosszabb véleményeket, azt gondolom mindenkinek más a bőre ki kell próbálni. Az INCI3ef3347b-4046-4869-94a7-42a1272f8928.jpeg listája a kiszemelt terméknek kifogástalan. Nem találtam okot, hogy ne próbáljam ki. 
Első körben szeretném tesztelni a Niacinamide 10 %-os szérumot. 
Azaz B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést. Van már tapasztalatom a B3 vitaminnal Cosrx volt, ami eddig bevált de határozottan kíváncsi lettem. 

Az INCI lista elején szerepel a niacinamide, ami elsőre nagyon jó jel. 
Amit szem előtt kell tartani, hogy c-vitaminnal együtt ne használjuk szóval nálam az esti rutin szereplője lesz.

Nem várok csodát, mert a pigmentfoltokra ez egymagában édes kevés, de ekkora %-ban szép eredményt várok tőle.

f7bafbd9-1885-4f57-b3f9-2ac65abfcd7e.jpeg

A másik kiszemelt pedig a Just Glycolic acid 20%.

A glikolsav a leggyakrabban használt alfa-hidroxikarbon-sav, mivel a leghatékonyabb AHA savak közé tartozik. Az AHA savak közül ennek a legkisebbek a molekulái, így áthatol a bőrön és a legjobban szívódik fel. Felbontja a kötéseket az elöregedett bőrsejtek között, így szabaddá téve őket a hámlasztáshoz. 
Elég erősnek tűnik ez a 20% így csak gyakorlott hámlasztóknak javasolnám. Hámlasztóból eddig szintén Cosrx terméket használtam, nincs is vele semmi baj. Mondjuk, ha a két termék árát és beszerzési lehetőségét nézem akkor egyértelműen a Revox felé billen a mérleg nyelve. 
Természetesen a fényvédelem elengedhetetlen a használata mellett, és sajnos ezt a terméket a cosrx-el szemben 10-15 perc után le kell mosni.

Beszerzés: Jelenleg a dm online felületén 1.999 Ft-os áron lehet megvenni, elvileg az üzletekben is elérhető.

Szóval tesztelésre fel! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tima-vilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2616398238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása