Tima Világa

TESZT Niacinamide 10% + Zinc 1%

2018. november 23. - Tima84

 niacinamide.jpg

Tanulmányok szerint 2-5% niacinamide 8 héten át, naponta használva láthatóan halványítja a pigmentfoltokat, különösen, ha egyik jó barátjával, az acetyl glucosamine-nal párosítják. 

A niacinamid antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. Továbbá, a niacinamid stabil, biztonságos és jól tolerálható a topikális készítményekben, még viszonylag nagy koncentrációkban is. 

Sajnos a niacinamid bőrfiatalító képességének vizsgálata viszonylag korai stádiumban van. Azonban a kevés létező tanulmány ígéretes eredményeket hozott.

 

Tovább

Hogyan vegyünk fel új szokásokat?

 szokjra.jpg

Szakértők szerint 21 napig tart egy közepes bonyolultságú szokásminta kialakítása.

Ez alatt olyan egyszerű szokásokat értünk, mint hogy korábban keljünk fel reggelente, tornázzunk reggel, mielőtt elkezdenénk a napot, a kocsiban hanganyagokat hallgassunk, este egy bizonyos időpontban feküdjünk le, pontosan érkezzünk találkozókra, minden napunkat előre tervezzük meg, a napot a legfontosabb feladatunkkal kezdjük, vagy hogy befejezzünk egy adott feladatot, mielőtt valami másba fognánk. Ezek a szokások közepes bonyolultságúak és gyakorlással és ismétléssel 14-21 nap alatt könnyedén kialakíthatók.

Tovább
süti beállítások módosítása