Tima Világa

2020 a katasztrófa .... pffff

2021. január 20. - Tima84

2b3adff4-5106-4850-9600-6086b1084931.jpeg
Hát igen, 2020 érdekes, és nagyon szokatlan dolgokat hozott számunkra. Azt hiszem ez a vírushelyzet mindenkit alaposan megvisel/megviselt. Én konkrétan a depi irányában haladtam, minden rutinom szépen elmaradt aminek sajnos meg is lett az eredménye, hát igen ilyenkor bizonyosodik csak be igazán, aki pigment foltokkal küzd, és ha elhagyja a rutint bizony nagyon gyorsan vissza térnek a foltocskák. (Nem is tudom miért becézem :)

A lényeg a lényeg, rá kellett jönnöm mennyire hiányzik az egyik alap krémem, amivel úgy voltam, hogy jó-jó de ki akarok próbálni egy újat. Nem tettem jól. 
A másik amit szintén katasztrófaként élek meg, nem írtam erről a hidratalóról!!! Pedig nagyon megérdemli.

28ec52a6-d355-490d-88cd-bc4c5b3d5312.png

 Alapvetően egy arckrémtől azt várjuk, hogy hidratáljon, de én már nem elégszem meg ennyivel, főleg a bőrproblémáim miatt. Lássuk be manapság már nem kell megelégednünk csak a hidratálással, azonban azt is figyelmesen kell kiválasztanunk mi található egy adott termékben (INCI) lehet kis millió szuper összetevő, ha lerondítja egy csomó irritáló anyag. Nos ez az a nagybetűs krém amiben rengeteg szuper dolog van, és az INCI is fantasztikus.

Tartalmaz többek között:  antioxidánsokat - gyulladácsökkentőket - peptideket - vitaminokat

A teljesség igénye nélkül

  1. Snail secretion filtrate (serkenti a kollagén és elasztin rostok termelését)
  2. Niacinamide (hatásos pigmentfoltok ellen)
  3. Hialuronsav (segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét)
  4. Argán olaj (Az egyik legjobb növényi olajként van számon tartva, E vitamin tartalma állítólag 3-szorosa az oliva olajénak)
  5. Méhméreg (A méhméreg fő alkotóeleme egy 26 aminosavból álló peptid, a melittin, mely bizonyítottan antibakteriális és antimikrobiális hatással rendelkezik)
  6. E vitamin 
  7. Rengeteg gyógynövény

 

A Bentonnak van egy sorozata, ami a snail - bee vonalat képviseli. Kivétel nélkül mind jó termék, de ha kedvencet kellene választanom a lotion a befutó.
Kellemes, lágy az állaga.

Télen-nyáron kellő hidratálást biztosít.
Ami nekem nagyon fontos pumpás adagolóval van ellátva. 
A kiszerelése hatalmas, nem szokványos 120 ml, rengeteg ideig elegendő.

Az ára jelenleg 6-7 ezer Ft körül mozog, ami ha a méretét nézem nem vészes, ráadásul már a DM üzletekben is kapható.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tima-vilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1916361638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása