Tima Világa

TESZT The Ordinary AHA+BHA

2018. június 11. - Tima84

5a306b00-f354-4e97-a785-8ffbea42465a.jpeg 

THE ORDINARY

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

 

Fogyóban volt a COSRX AHA hámlasztóm, gondoltam teszek egy próbát. Őszintén nem fűztem hozzá nagy reményeket, de aztaaaa..... IMÁDOM. Az első hámlasztóm aminél valami bizsergést éreztem az arcomon, elég erős kis formula lett.

 

A csomagolása, szokásos Ordinary pipetta, amit személy szerint nagyon kedvelek.

A termék színe? Hááát elsőre megijedtem a tükörbe nézve, de ma már csak mosolyt csal az arcomra. A férjemet egy kicsit meg is vicceltem vele, szaladtam ki a fürdőből, hogy leégette a bőrőm a hámlasztó. Szegénykém nagyon megijedt, még ma is jót nevetek amikor használom.

 

Nem sok az 30+2% ?

Fontos különbség, ez a formula a többi hámlasztónkkal ellentétben nem leave-on hámlasztó, vagyis nem kell, sőt egyáltalán nem is szabad fennhagyni a bőrödön. Maximum 10 perc elteltével le kell alaposan mosni, így a hatás már természetesen szelídül.

 

Csak tapasztalt hámlasztóknak.

 

Nagyon szimpatikus ez az összetétel, mert így a bőr felszínén (AHA) és a pórusokban (BHA) is tud hatni.

 

A kémiai hámlasztók mellett tasmán bors kivonatot is találsz benne, ami csökkenti a magas hámlasztó összetevők mellett lehetséges irritáció kockázatát, és jellegzetes bíborosra színezi a maszkot. Jó hatással van a töredezett, kitágult erekre és a szem alatti sötét karikákra.

A bőr komfortérzetének növelésére hidratáló hialuron crosspolymert is tartalmaz

a bőr helyreállítását B5-vitamin segíti.

A bőr védőrétegét pedig egy antioxidáns, a fekete répa erősíti.

 

Akinek a bőre bírja ezt a hamlasztót hiper puha “babapopsi” selymességre számíthat, a többi jótékony hatás mellett. A foltjaimat viszonylag hamar megbontotta, elkeztek halványodni. Több, mint egy hónapja használom, hetente 2x.

Egyetlen bajom van vele, uuuutállooooom hogy lemosós formula, de elfogadom, mert hatékony.

 

Végül, de nem utolsó sorban, ez mellett MINDEN EGYES NAP FÉNYVÉDŐZNI. (mondjuk e nélkül is)

A bejegyzés trackback címe:

https://tima-vilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9014040934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása