Tima Világa

Eucerin anti pigment arckrém TESZT

2019. március 16. - Tima84

03a50f75-0497-4589-b994-75eb9e5797f3.jpeg

 

 

Az Eucerin és a TRND-nek köszönhetően, lehetőségem lett kipróbálni az Eucerin új anti pigement nappali arckrémét, ami fényvédőt is tartalmaz.

Tökéletes alany vagyok erre a feladatra, mert még sajnos mindig akad pigmentfoltom. Akad napkárosodás, akne után visszamaradt heg, hormonális foltocskák is. Egyszóval feladtam a leckét ennek a krémenk.

Elsőre az INCI listára voltam kiváncsi.

Maga a folthalványító hatóanyag a thiamidol. Ez egy hatékony és szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a termékek rendszeres használatával folyamatos a javulás.

Sajnos a lista élén szerepel az denaturált alkohol

A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami szárító, irritáló hatással lehet a bőrre, és elősegítheti a káros szabad gyökök képződését is, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található. A híres amerikai bőrgyógyész, Leslie Baumann szerint kerüljük azokat a készítményeket, ahol az alkohol az INCI lista első 7 helyének egyikén található.

Ettől azért egy kicsit elszomorodtam. 

Fontos hatóanyagok a krémben:

Antioxidánsok: Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin 

Hidratálók: Glycerin 

Vitaminok: Tocopherol 

Első benyomás

7e11a1f7-c889-415f-8f9d-60f1782c4638.jpeg

Úgy szerettem volna tesztelni, hogy semmi más terméket nem használok.

Ez bizony nem jött össze. Gondolom az alkohol tartalom miatt, bőven kell alá a hidratálás. Ettől függetlenül igyekeztem úgy összeállítani a rutinomat, hogy az ne befolyásolja az eredményt.

Igaz van minimális parfüm tartalma, de az illata igazából enyhe (nekem kicsit zavaró)

Azt ígérik az első eredmények már 2 hét után láthatóak lesznek. Egyszóval tesztelés indul, fotóval igazolva a folyamatot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tima-vilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr414685876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása